ا
-
ارشد، موسی
تأثیر اتانول بر برخی صفات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی میوه توتفرنگی رقم کاماروسا طی دوره نگهداری در انبار [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 169-183]
-
اسفندیاری، بهنام
تأثیر سطوح مختلف کیتوسان بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک دو پایه مرکبات تحت تنش شوری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 91-100]
-
اسکندری تربقان، مهرنوش
بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتریهای ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستانهای خراسان رضوی [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 62-80]
-
اسمعیلزاده، مجتبی
تأثیر برگ تازه، اسانس و روغن تعدادی از گیاهان دارویی بر افزایش عمرانباری میوه توتفرنگی [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 197-204]
-
اصغری، محمدرضا
تأثیر بستهبندی نانوکامپوزیت نقره و سیلیکا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 1-9]
-
اصغری، محمدرضا
تأثیر زمان برداشت بر خصوصیات کیفی، آنتی اکسیدانی و ناهنجاری های فیزیولوژیکی سیب ارقام رد و گلدن دلشیز در طول انبارداری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 10-25]
-
امیرمحمدی، زهرا
ارزیابی برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه دوازده رقم انار (Punica granatum L.) در شرایط آب و هوایی یزد [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 148-157]
-
امینیان دهکردی، رقیه
شاخص انتخاب ژنوتیپ ایدهآل تعدیل یافته ASIIG، راهکاری برای تجمیع اثرات سازگاری و عملکرد در زیتون(Olea europaea) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 66-76]
-
اوجاقلو، بهنام
اثر سطوح خشکی بر برخی شاخص های فتوسنتزی و صفات وابسته به آن ها در برخی ارقام تجاری زیتون (Olea europaea L.) [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 101-113]
-
ایمانی، علی
بررسی درونشیشهای امکان شاخهزایی و ریشهزایی پایههای دورگ هلو و بادام [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 38-50]
ب
-
بوذری، ناصر
تأثیر غلظت های مختلف ایندول بوتیریک اسید و نوع قلمه بر قابلیت ریشه زایی قلمه های برخی از گونه های گلابی [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 26-36]
پ
-
پاداشت، محمد نقی
تأثیر غلظت های مختلف ایندول بوتیریک اسید و نوع قلمه بر قابلیت ریشه زایی قلمه های برخی از گونه های گلابی [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 26-36]
-
پورقیومی، محمدرضا
مقایسه خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپهای بومی انبه (Mangifera indica L.) در برخی از مناطق استان سیستان و بلوچستان [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 158-168]
-
پیرخضری، محیالدین
ارزیابی ریختشناسی و میوهشناسی تعدادی از ارقام و ژنوتیپهای سه گونه تجاری آلو (Prunus spp L.) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 107-120]
ت
-
ترابیگیگلو، موسی
تأثیر تنش شوری بر ویژگیهای بیوشیمیایی ژنوتیپهای بومی، غیربومی و هیبرید انگور (Vitis vinifera) در شرایط درون شیشهای [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 94-106]
-
تقیزاده، امیرعباس
شاخص انتخاب ژنوتیپ ایدهآل تعدیل یافته ASIIG، راهکاری برای تجمیع اثرات سازگاری و عملکرد در زیتون(Olea europaea) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 66-76]
-
تهرانی فر، علی
بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتریهای ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستانهای خراسان رضوی [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 62-80]
ج
-
جعفری، حسین
بررسی گرده افشانی و تعیین رقم مناسب گرده دهنده برای برخی از ارقام زیتون (Olea europaea L.) در شرایط منطقه طارم [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 37-50]
-
جعفری، مسلم
اثرات آب و خاک شور بر دانه سفیدی انار [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 121-128]
ح
-
حاجی وند، شکراله
ارزیابی بهترین ترکیب پایه و پیوندک لایم (Citrus aurantifolia)در شرایط اقلیمی منطقه میناب [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 51-61]
-
حسن پور، حمید
تأثیر زمان برداشت بر خصوصیات کیفی، آنتی اکسیدانی و ناهنجاری های فیزیولوژیکی سیب ارقام رد و گلدن دلشیز در طول انبارداری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 10-25]
-
حشمتی، مژگان
بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ارقام محلی انگور بر اساس خصوصیات برگی و نشانگرهای مولکولی در منطقه بجنورد استان خراسان شمالی [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 22-37]
-
حضرتی، کیان
تأثیر تنظیمکنندههای رشد گیاهی و نوع محیط کشت پایه بر تکثیر درون شیشهای ارقام انگور بیدانه سوپریور و کریمسون [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 184-196]
-
حکمآبادی، حسین
اثر تنش خشکی بر برخی ویژگیهای مورفولوژیک دانهالهای ایجاد شده از تلاقیهای بینگونهای پسته ( P. vera × P. integerrima) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 77-93]
خ
-
خلیلی طرقبه، غلامحسین
بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتریهای ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستانهای خراسان رضوی [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 62-80]
-
خواجه، راضیه
پاسخ دانهالهای مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) به اسیدسالیسیلیک در شرایط تنش شوری [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 10-21]
د
-
دادار، علی
بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ارقام محلی انگور بر اساس خصوصیات برگی و نشانگرهای مولکولی در منطقه بجنورد استان خراسان شمالی [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 22-37]
-
داوری نژاد، غلامحسین
تأثیر سطوح مختلف کیتوسان بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک دو پایه مرکبات تحت تنش شوری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 91-100]
-
درویشزاده، رضا
تأثیر تنش شوری بر ویژگیهای بیوشیمیایی ژنوتیپهای بومی، غیربومی و هیبرید انگور (Vitis vinifera) در شرایط درون شیشهای [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 94-106]
-
دمیزاده، غلامرضا
پاسخ دانهالهای مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) به اسیدسالیسیلیک در شرایط تنش شوری [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 10-21]
-
دهقانی، بهزاد
تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’ [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 129-147]
-
دولتیبانه، حامد
تأثیر تنش شوری بر ویژگیهای بیوشیمیایی ژنوتیپهای بومی، غیربومی و هیبرید انگور (Vitis vinifera) در شرایط درون شیشهای [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 94-106]
ر
-
راحمی، مجید
اثرات آب و خاک شور بر دانه سفیدی انار [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 121-128]
-
ربیعی، ولی
اثر سطوح خشکی بر برخی شاخص های فتوسنتزی و صفات وابسته به آن ها در برخی ارقام تجاری زیتون (Olea europaea L.) [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 101-113]
-
رسولی، ولی اله
ارزیابی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی چند رقم انگور امیدبخش در شرایط کمآبیاری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 81-90]
-
رضائی، مهدی
بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ارقام محلی انگور بر اساس خصوصیات برگی و نشانگرهای مولکولی در منطقه بجنورد استان خراسان شمالی [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 22-37]
-
رضازادباری، لعیا
تأثیر تنش شوری بر ویژگیهای بیوشیمیایی ژنوتیپهای بومی، غیربومی و هیبرید انگور (Vitis vinifera) در شرایط درون شیشهای [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 94-106]
ز
-
زینانلو، علیاصغر
شاخص انتخاب ژنوتیپ ایدهآل تعدیل یافته ASIIG، راهکاری برای تجمیع اثرات سازگاری و عملکرد در زیتون(Olea europaea) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 66-76]
س
-
ساربانی، اکبر
تأثیر اتانول بر برخی صفات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی میوه توتفرنگی رقم کاماروسا طی دوره نگهداری در انبار [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 169-183]
-
سعیدیسار، سکینه
تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’ [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 129-147]
-
سلیمانی، علی
تأثیر شدت هرس بر عملکرد و خواص کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 1-9]
-
سیفی، اسماعیل
ارزیابی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی چند رقم انگور امیدبخش در شرایط کمآبیاری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 81-90]
ش
-
شرفی، یاور
بررسی درونشیشهای امکان شاخهزایی و ریشهزایی پایههای دورگ هلو و بادام [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 38-50]
-
شریفانی، محمدمهدی
اثر تنش خشکی بر برخی ویژگیهای مورفولوژیک دانهالهای ایجاد شده از تلاقیهای بینگونهای پسته ( P. vera × P. integerrima) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 77-93]
-
شمیلی، منصوره
تأثیر برخی اسانسهای گیاهی بر پوسیدگی کپکآبی (Penicillium italicum) و ویژگیهای کیفی میوه لیموترش (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 51-65]
ص
-
صداقت، سحر
اثرات آب و خاک شور بر دانه سفیدی انار [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 121-128]
-
صیدی، آذر
ارزیابی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی چند رقم انگور امیدبخش در شرایط کمآبیاری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 81-90]
ض
-
ضرابی، محمدمهدی
شاخص انتخاب ژنوتیپ ایدهآل تعدیل یافته ASIIG، راهکاری برای تجمیع اثرات سازگاری و عملکرد در زیتون(Olea europaea) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 66-76]
ط
-
طاهری، مهدی
اثر سطوح خشکی بر برخی شاخص های فتوسنتزی و صفات وابسته به آن ها در برخی ارقام تجاری زیتون (Olea europaea L.) [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 101-113]
ع
-
عابدی، بهرام
بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتریهای ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستانهای خراسان رضوی [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 62-80]
-
عابدی، بهرام
تأثیر سطوح مختلف کیتوسان بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک دو پایه مرکبات تحت تنش شوری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 91-100]
-
عبادی، علی
مقایسه خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپهای بومی انبه (Mangifera indica L.) در برخی از مناطق استان سیستان و بلوچستان [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 158-168]
-
عباسی، معصومه
تأثیر برخی اسانسهای گیاهی بر پوسیدگی کپکآبی (Penicillium italicum) و ویژگیهای کیفی میوه لیموترش (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 51-65]
-
عسکریسیاهویی، مجید
تأثیر برخی اسانسهای گیاهی بر پوسیدگی کپکآبی (Penicillium italicum) و ویژگیهای کیفی میوه لیموترش (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 51-65]
-
عظیمی، محمود
بررسی گرده افشانی و تعیین رقم مناسب گرده دهنده برای برخی از ارقام زیتون (Olea europaea L.) در شرایط منطقه طارم [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 37-50]
-
عظیمی، محمود
اثر سطوح خشکی بر برخی شاخص های فتوسنتزی و صفات وابسته به آن ها در برخی ارقام تجاری زیتون (Olea europaea L.) [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 101-113]
-
علیزاده، مهدی
اثر تنش خشکی بر برخی ویژگیهای مورفولوژیک دانهالهای ایجاد شده از تلاقیهای بینگونهای پسته ( P. vera × P. integerrima) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 77-93]
-
علینیائیفرد، ساسان
اثر تنش خشکی بر برخی ویژگیهای مورفولوژیک دانهالهای ایجاد شده از تلاقیهای بینگونهای پسته ( P. vera × P. integerrima) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 77-93]
ف
-
فرخزاد، علیرضا
تأثیر بستهبندی نانوکامپوزیت نقره و سیلیکا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 1-9]
-
فرهادی، حسن
اثر تنش خشکی بر برخی ویژگیهای مورفولوژیک دانهالهای ایجاد شده از تلاقیهای بینگونهای پسته ( P. vera × P. integerrima) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 77-93]
-
فلاحی، اسماعیل
تأثیر شدت هرس بر عملکرد و خواص کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 1-9]
ق
-
قاسمی، کامران
تأثیر برگ تازه، اسانس و روغن تعدادی از گیاهان دارویی بر افزایش عمرانباری میوه توتفرنگی [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 197-204]
-
قاسمی، مصطفی
پاسخ دانهالهای مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) به اسیدسالیسیلیک در شرایط تنش شوری [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 10-21]
-
قربانیقوژدی، حسن
بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ارقام محلی انگور بر اساس خصوصیات برگی و نشانگرهای مولکولی در منطقه بجنورد استان خراسان شمالی [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 22-37]
-
قلی یان، احمد
تأثیر شدت هرس بر عملکرد و خواص کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 1-9]
-
قنبری، علیرضا
تأثیر تنش شوری بر ویژگیهای بیوشیمیایی ژنوتیپهای بومی، غیربومی و هیبرید انگور (Vitis vinifera) در شرایط درون شیشهای [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 94-106]
-
قنبری جهرمی، مرضیه
تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’ [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 129-147]
ک
-
کردستانی، صبا
تأثیر زمان برداشت بر خصوصیات کیفی، آنتی اکسیدانی و ناهنجاری های فیزیولوژیکی سیب ارقام رد و گلدن دلشیز در طول انبارداری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 10-25]
-
کوهی دهکردی، مهرآنا
تأثیر تنظیمکنندههای رشد گیاهی و نوع محیط کشت پایه بر تکثیر درون شیشهای ارقام انگور بیدانه سوپریور و کریمسون [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 184-196]
ل
-
لطیفی خواه، ابراهیم
مقایسه خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپهای بومی انبه (Mangifera indica L.) در برخی از مناطق استان سیستان و بلوچستان [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 158-168]
م
-
ماستریفراهانی، حسن
بررسی درونشیشهای امکان شاخهزایی و ریشهزایی پایههای دورگ هلو و بادام [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 38-50]
-
محمدحسینیزاده، آرزو
ارزیابی برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه دوازده رقم انار (Punica granatum L.) در شرایط آب و هوایی یزد [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 148-157]
-
مدنی، بابک
تأثیر برخی اسانسهای گیاهی بر پوسیدگی کپکآبی (Penicillium italicum) و ویژگیهای کیفی میوه لیموترش (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 51-65]
-
مرادی، حسین
تأثیر برگ تازه، اسانس و روغن تعدادی از گیاهان دارویی بر افزایش عمرانباری میوه توتفرنگی [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 197-204]
-
مهدوی، سیدمحمداحسان
مقایسه خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپهای بومی انبه (Mangifera indica L.) در برخی از مناطق استان سیستان و بلوچستان [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 158-168]
-
میرزاعلیاندستجردی، عبدالمجید
پاسخ دانهالهای مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) به اسیدسالیسیلیک در شرایط تنش شوری [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 10-21]
-
میرزاعلیاندستجردی، عبدالمجید
تأثیر برخی اسانسهای گیاهی بر پوسیدگی کپکآبی (Penicillium italicum) و ویژگیهای کیفی میوه لیموترش (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 51-65]
-
میغانی، حسین
ارزیابی برخی ویژگیهای مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه دوازده رقم انار (Punica granatum L.) در شرایط آب و هوایی یزد [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 148-157]
ن
-
نظریدلجو، محمدجواد
تأثیر اتانول بر برخی صفات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی میوه توتفرنگی رقم کاماروسا طی دوره نگهداری در انبار [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 169-183]
-
نقوی، محمدرضا
تأثیر تنظیمکنندههای رشد گیاهی و نوع محیط کشت پایه بر تکثیر درون شیشهای ارقام انگور بیدانه سوپریور و کریمسون [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 184-196]
-
نیکبخت، جعفر
اثر سطوح خشکی بر برخی شاخص های فتوسنتزی و صفات وابسته به آن ها در برخی ارقام تجاری زیتون (Olea europaea L.) [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 101-113]
و
-
واعظی هریس، ساوه
تأثیر بستهبندی نانوکامپوزیت نقره و سیلیکا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 1-9]
-
وصال، سعیدرضا
تأثیر سطوح مختلف کیتوسان بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک دو پایه مرکبات تحت تنش شوری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 91-100]
ه
-
هناره، مشهید
تأثیر غلظت های مختلف ایندول بوتیریک اسید و نوع قلمه بر قابلیت ریشه زایی قلمه های برخی از گونه های گلابی [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 26-36]
ی
-
یوسفی، زهرا
تأثیر بستهبندی نانوکامپوزیت نقره و سیلیکا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 1-9]
-
یوسفی، زهرا
تأثیر شدت هرس بر عملکرد و خواص کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 1-9]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد