نمایه نویسندگان

ا

  • ارشد، موسی تأثیر اتانول بر برخی صفات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی میوه توت‌فرنگی رقم کاماروسا طی دوره نگهداری در انبار [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 169-183]
  • اسفندیاری، بهنام تأثیر سطوح مختلف کیتوسان بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک دو پایه مرکبات تحت تنش شوری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 91-100]
  • اسکندری تربقان، مهرنوش بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتری‌های ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستان‌های خراسان رضوی [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 62-80]
  • اسمعیل‌زاده، مجتبی تأثیر برگ تازه، اسانس و روغن تعدادی از گیاهان دارویی بر افزایش عمرانباری میوه توت‌فرنگی [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 197-204]
  • اصغری، محمدرضا تأثیر بسته‌بندی نانوکامپوزیت نقره و سیلیکا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 1-9]
  • اصغری، محمدرضا تأثیر زمان برداشت بر خصوصیات کیفی، آنتی اکسیدانی و ناهنجاری های فیزیولوژیکی سیب ارقام رد و گلدن دلشیز در طول انبارداری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 10-25]
  • امیرمحمدی، زهرا ارزیابی برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه دوازده رقم انار (Punica granatum L.) در شرایط آب و هوایی یزد [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 148-157]
  • امینیان دهکردی، رقیه شاخص انتخاب ژنوتیپ ایده‌آل تعدیل یافته ASIIG، راهکاری برای تجمیع اثرات سازگاری و عملکرد در زیتون(Olea europaea) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 66-76]
  • اوجاقلو، بهنام اثر سطوح خشکی بر برخی شاخص های فتوسنتزی و صفات وابسته به آن ها در برخی ارقام تجاری زیتون (Olea europaea L.) [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 101-113]
  • ایمانی، علی بررسی درون‌شیشه‌ای امکان شاخه‌زایی و ریشه‌زایی پایه‌های‌ دورگ هلو و بادام [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 38-50]

ب

  • بوذری، ناصر تأثیر غلظت های مختلف ایندول بوتیریک اسید و نوع قلمه بر قابلیت ریشه زایی قلمه‏ های برخی از گونه های گلابی [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 26-36]

پ

  • پاداشت، محمد نقی تأثیر غلظت های مختلف ایندول بوتیریک اسید و نوع قلمه بر قابلیت ریشه زایی قلمه‏ های برخی از گونه های گلابی [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 26-36]
  • پورقیومی، محمدرضا مقایسه خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپ‏های بومی انبه (Mangifera indica L.) در برخی از مناطق استان سیستان و بلوچستان [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 158-168]
  • پیرخضری، محی‌الدین ارزیابی ریخت‌شناسی و میوه‌شناسی تعدادی از ارقام و ژنوتیپ‌های سه گونه تجاری آلو (Prunus spp L.) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 107-120]

ت

  • ترابی‌گیگلو، موسی تأثیر تنش شوری بر ویژگی‌های بیوشیمیایی ژنوتیپ‌های بومی، غیربومی و هیبرید انگور (Vitis vinifera) در شرایط درون شیشه‌ای [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 94-106]
  • تقی‌زاده، امیرعباس شاخص انتخاب ژنوتیپ ایده‌آل تعدیل یافته ASIIG، راهکاری برای تجمیع اثرات سازگاری و عملکرد در زیتون(Olea europaea) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 66-76]
  • تهرانی فر، علی بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتری‌های ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستان‌های خراسان رضوی [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 62-80]

ج

  • جعفری، حسین بررسی گرده افشانی و تعیین رقم مناسب گرده دهنده برای برخی از ارقام زیتون (Olea europaea L.) در شرایط منطقه طارم [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 37-50]
  • جعفری، مسلم اثرات آب و خاک شور بر دانه سفیدی انار [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 121-128]

ح

  • حاجی وند، شکراله ارزیابی بهترین ترکیب پایه و پیوندک لایم (Citrus aurantifolia)در شرایط اقلیمی منطقه میناب [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 51-61]
  • حسن پور، حمید تأثیر زمان برداشت بر خصوصیات کیفی، آنتی اکسیدانی و ناهنجاری های فیزیولوژیکی سیب ارقام رد و گلدن دلشیز در طول انبارداری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 10-25]
  • حشمتی، مژگان بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ارقام محلی انگور بر اساس خصوصیات برگی و نشانگرهای مولکولی در منطقه بجنورد استان خراسان شمالی [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 22-37]
  • حضرتی، کیان تأثیر تنظیم‌کننده‌های رشد گیاهی و نوع محیط کشت پایه بر تکثیر درون شیشه‌ای ارقام انگور بی‌دانه سوپریور و کریمسون [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 184-196]
  • حکم‌آبادی، حسین اثر تنش خشکی بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیک دانهال‌های ایجاد شده از تلاقی‌های بین‌گونه‌ای پسته ( P. vera × P. integerrima) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 77-93]

خ

  • خلیلی طرقبه، غلامحسین بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتری‌های ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستان‌های خراسان رضوی [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 62-80]
  • خواجه، راضیه پاسخ دانهال‌های مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) به اسید‌سالیسیلیک‌ در شرایط تنش شوری [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 10-21]

د

  • دادار، علی بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ارقام محلی انگور بر اساس خصوصیات برگی و نشانگرهای مولکولی در منطقه بجنورد استان خراسان شمالی [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 22-37]
  • داوری نژاد، غلامحسین تأثیر سطوح مختلف کیتوسان بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک دو پایه مرکبات تحت تنش شوری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 91-100]
  • درویش‌زاده، رضا تأثیر تنش شوری بر ویژگی‌های بیوشیمیایی ژنوتیپ‌های بومی، غیربومی و هیبرید انگور (Vitis vinifera) در شرایط درون شیشه‌ای [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 94-106]
  • دمی‌زاده، غلامرضا پاسخ دانهال‌های مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) به اسید‌سالیسیلیک‌ در شرایط تنش شوری [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 10-21]
  • دهقانی، بهزاد تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’ [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 129-147]
  • دولتی‌بانه، حامد تأثیر تنش شوری بر ویژگی‌های بیوشیمیایی ژنوتیپ‌های بومی، غیربومی و هیبرید انگور (Vitis vinifera) در شرایط درون شیشه‌ای [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 94-106]

ر

  • راحمی، مجید اثرات آب و خاک شور بر دانه سفیدی انار [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 121-128]
  • ربیعی، ولی اثر سطوح خشکی بر برخی شاخص های فتوسنتزی و صفات وابسته به آن ها در برخی ارقام تجاری زیتون (Olea europaea L.) [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 101-113]
  • رسولی، ولی اله ارزیابی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی چند رقم انگور امیدبخش در شرایط کم‌آبیاری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 81-90]
  • رضائی، مهدی بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ارقام محلی انگور بر اساس خصوصیات برگی و نشانگرهای مولکولی در منطقه بجنورد استان خراسان شمالی [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 22-37]
  • رضازادباری، لعیا تأثیر تنش شوری بر ویژگی‌های بیوشیمیایی ژنوتیپ‌های بومی، غیربومی و هیبرید انگور (Vitis vinifera) در شرایط درون شیشه‌ای [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 94-106]

ز

  • زینانلو، علی‌اصغر شاخص انتخاب ژنوتیپ ایده‌آل تعدیل یافته ASIIG، راهکاری برای تجمیع اثرات سازگاری و عملکرد در زیتون(Olea europaea) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 66-76]

س

  • ساربانی، اکبر تأثیر اتانول بر برخی صفات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی میوه توت‌فرنگی رقم کاماروسا طی دوره نگهداری در انبار [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 169-183]
  • سعیدی‌سار، سکینه تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’ [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 129-147]
  • سلیمانی، علی تأثیر شدت هرس بر عملکرد و خواص کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 1-9]
  • سیفی، اسماعیل ارزیابی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی چند رقم انگور امیدبخش در شرایط کم‌آبیاری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 81-90]

ش

  • شرفی، یاور بررسی درون‌شیشه‌ای امکان شاخه‌زایی و ریشه‌زایی پایه‌های‌ دورگ هلو و بادام [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 38-50]
  • شریفانی، محمدمهدی اثر تنش خشکی بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیک دانهال‌های ایجاد شده از تلاقی‌های بین‌گونه‌ای پسته ( P. vera × P. integerrima) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 77-93]
  • شمیلی، منصوره تأثیر برخی اسانس‌های گیاهی بر پوسیدگی کپک‌آبی (Penicillium italicum) و ویژگی‌های کیفی میوه لیموترش (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 51-65]

ص

  • صداقت، سحر اثرات آب و خاک شور بر دانه سفیدی انار [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 121-128]
  • صیدی، آذر ارزیابی برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی چند رقم انگور امیدبخش در شرایط کم‌آبیاری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 81-90]

ض

  • ضرابی، محمدمهدی شاخص انتخاب ژنوتیپ ایده‌آل تعدیل یافته ASIIG، راهکاری برای تجمیع اثرات سازگاری و عملکرد در زیتون(Olea europaea) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 66-76]

ط

  • طاهری، مهدی اثر سطوح خشکی بر برخی شاخص های فتوسنتزی و صفات وابسته به آن ها در برخی ارقام تجاری زیتون (Olea europaea L.) [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 101-113]

ع

  • عابدی، بهرام بهبود برخی خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی بادام با استفاده از باکتری‌های ریزوسفری شور، قلیا و شور و قلیاپسند در بادامستان‌های خراسان رضوی [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 62-80]
  • عابدی، بهرام تأثیر سطوح مختلف کیتوسان بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک دو پایه مرکبات تحت تنش شوری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 91-100]
  • عبادی، علی مقایسه خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپ‏های بومی انبه (Mangifera indica L.) در برخی از مناطق استان سیستان و بلوچستان [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 158-168]
  • عباسی، معصومه تأثیر برخی اسانس‌های گیاهی بر پوسیدگی کپک‌آبی (Penicillium italicum) و ویژگی‌های کیفی میوه لیموترش (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 51-65]
  • عسکری‌سیاهویی، مجید تأثیر برخی اسانس‌های گیاهی بر پوسیدگی کپک‌آبی (Penicillium italicum) و ویژگی‌های کیفی میوه لیموترش (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 51-65]
  • عظیمی، محمود بررسی گرده افشانی و تعیین رقم مناسب گرده دهنده برای برخی از ارقام زیتون (Olea europaea L.) در شرایط منطقه طارم [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 37-50]
  • عظیمی، محمود اثر سطوح خشکی بر برخی شاخص های فتوسنتزی و صفات وابسته به آن ها در برخی ارقام تجاری زیتون (Olea europaea L.) [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 101-113]
  • علیزاده، مهدی اثر تنش خشکی بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیک دانهال‌های ایجاد شده از تلاقی‌های بین‌گونه‌ای پسته ( P. vera × P. integerrima) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 77-93]
  • علی‌نیائی‌فرد، ساسان اثر تنش خشکی بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیک دانهال‌های ایجاد شده از تلاقی‌های بین‌گونه‌ای پسته ( P. vera × P. integerrima) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 77-93]

ف

  • فرخزاد، علیرضا تأثیر بسته‌بندی نانوکامپوزیت نقره و سیلیکا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 1-9]
  • فرهادی، حسن اثر تنش خشکی بر برخی ویژگی‌های مورفولوژیک دانهال‌های ایجاد شده از تلاقی‌های بین‌گونه‌ای پسته ( P. vera × P. integerrima) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 77-93]
  • فلاحی، اسماعیل تأثیر شدت هرس بر عملکرد و خواص کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 1-9]

ق

  • قاسمی، کامران تأثیر برگ تازه، اسانس و روغن تعدادی از گیاهان دارویی بر افزایش عمرانباری میوه توت‌فرنگی [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 197-204]
  • قاسمی، مصطفی پاسخ دانهال‌های مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) به اسید‌سالیسیلیک‌ در شرایط تنش شوری [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 10-21]
  • قربانی‌قوژدی، حسن بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ارقام محلی انگور بر اساس خصوصیات برگی و نشانگرهای مولکولی در منطقه بجنورد استان خراسان شمالی [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 22-37]
  • قلی یان، احمد تأثیر شدت هرس بر عملکرد و خواص کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 1-9]
  • قنبری، علیرضا تأثیر تنش شوری بر ویژگی‌های بیوشیمیایی ژنوتیپ‌های بومی، غیربومی و هیبرید انگور (Vitis vinifera) در شرایط درون شیشه‌ای [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 94-106]
  • قنبری جهرمی، مرضیه تأثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss.) بر کیفیت انبارداری میوه گلابی (Pyrus communis) رقم ‘Green anjou’ [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 129-147]

ک

  • کردستانی، صبا تأثیر زمان برداشت بر خصوصیات کیفی، آنتی اکسیدانی و ناهنجاری های فیزیولوژیکی سیب ارقام رد و گلدن دلشیز در طول انبارداری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 10-25]
  • کوهی دهکردی، مهرآنا تأثیر تنظیم‌کننده‌های رشد گیاهی و نوع محیط کشت پایه بر تکثیر درون شیشه‌ای ارقام انگور بی‌دانه سوپریور و کریمسون [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 184-196]

ل

  • لطیفی خواه، ابراهیم مقایسه خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپ‏های بومی انبه (Mangifera indica L.) در برخی از مناطق استان سیستان و بلوچستان [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 158-168]

م

  • ماستری‌فراهانی، حسن بررسی درون‌شیشه‌ای امکان شاخه‌زایی و ریشه‌زایی پایه‌های‌ دورگ هلو و بادام [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 38-50]
  • محمدحسینی‌زاده، آرزو ارزیابی برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه دوازده رقم انار (Punica granatum L.) در شرایط آب و هوایی یزد [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 148-157]
  • مدنی، بابک‌ تأثیر برخی اسانس‌های گیاهی بر پوسیدگی کپک‌آبی (Penicillium italicum) و ویژگی‌های کیفی میوه لیموترش (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 51-65]
  • مرادی، حسین تأثیر برگ تازه، اسانس و روغن تعدادی از گیاهان دارویی بر افزایش عمرانباری میوه توت‌فرنگی [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 197-204]
  • مهدوی، سیدمحمداحسان مقایسه خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپ‏های بومی انبه (Mangifera indica L.) در برخی از مناطق استان سیستان و بلوچستان [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 158-168]
  • میرزا‌علیان‌دستجردی، عبدالمجید پاسخ دانهال‌های مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) به اسید‌سالیسیلیک‌ در شرایط تنش شوری [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 10-21]
  • میرزاعلیان‌دستجردی، عبدالمجید‌ تأثیر برخی اسانس‌های گیاهی بر پوسیدگی کپک‌آبی (Penicillium italicum) و ویژگی‌های کیفی میوه لیموترش (Citrus aurantifolia cv. Mexican lime) [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 51-65]
  • میغانی، حسین ارزیابی برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه دوازده رقم انار (Punica granatum L.) در شرایط آب و هوایی یزد [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 148-157]

ن

  • نظری‌دلجو، محمدجواد تأثیر اتانول بر برخی صفات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی میوه توت‌فرنگی رقم کاماروسا طی دوره نگهداری در انبار [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 169-183]
  • نقوی، محمدرضا تأثیر تنظیم‌کننده‌های رشد گیاهی و نوع محیط کشت پایه بر تکثیر درون شیشه‌ای ارقام انگور بی‌دانه سوپریور و کریمسون [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 184-196]
  • نیکبخت، جعفر اثر سطوح خشکی بر برخی شاخص های فتوسنتزی و صفات وابسته به آن ها در برخی ارقام تجاری زیتون (Olea europaea L.) [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 101-113]

و

  • واعظی هریس، ساوه تأثیر بسته‌بندی نانوکامپوزیت نقره و سیلیکا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 1-9]
  • وصال، سعیدرضا تأثیر سطوح مختلف کیتوسان بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک دو پایه مرکبات تحت تنش شوری [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 91-100]

ه

  • هناره، مشهید تأثیر غلظت های مختلف ایندول بوتیریک اسید و نوع قلمه بر قابلیت ریشه زایی قلمه‏ های برخی از گونه های گلابی [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 26-36]

ی

  • یوسفی، زهرا تأثیر بسته‌بندی نانوکامپوزیت نقره و سیلیکا بر خواص کیفی و فعالیت آنزیمی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 6، شماره 1، 1400، صفحه 1-9]
  • یوسفی، زهرا تأثیر شدت هرس بر عملکرد و خواص کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد [دوره 6، شماره 2، 1400، صفحه 1-9]